وت شاپ بلاگ (دامپزشکی و دامپروری)

کتاب ، جزوه ، فیلم ، اپلیکیشن در زمینه دامپزشکی و حیوانات

وت شاپ بلاگ (دامپزشکی و دامپروری)

کتاب ، جزوه ، فیلم ، اپلیکیشن در زمینه دامپزشکی و حیوانات

وت شاپ بلاگ (دامپزشکی و دامپروری)
فروشگاه دامپزشکی و دامپروری
اپلیکیشن دامپزشک همراه
آخرین نظرات

خصوصیات جگر سالم وبهداشتی

چهارشنبه, ۲ تیر ۱۴۰۰، ۰۸:۲۳ ق.ظ

خصوصیات جگر سالم وبهداشتی

 - جگر سالم و بهداشتی دارای رنگ قرمز متمایل به قهوه ای است.

- فاقد هرگونه لکه های رنگی ، رنگ پریدگی ، پر خونی و خونریزی می باشد.

- زرد شدن رنگ جگر و همچنین تیرگی بیش از حد آن غیر طبیعی است.

- جگر سالم دارای لبه های تیز بوده و قوام طبیعی دارد و بافت جگر به راحتی از هم نمی پاشد.

به ادامه مطلب بروید

گرد شدن لبه های جگر نشانه متورم بودن آن است و غیر عادی تلقی می شود.

- عاری از هرگونه کیست ، دانه های غیر طبیعی و انگل است.

- بدون هر گونه بوی غیر طبیعی از قبیل ترشیدگی ، گندیدگی و تعفن می  باشد.

- جگر و سایر آلایش های خوراکی تازه  گاو و گوسفند(بسته بندی معمولی)  در دمای برودت یخچال(صفر تا 4 درجه سانتیگراد) دو روز عمر ماندگاری دارند.

- جگر و سایر آلایش های خوراکی منجمد  گاو و گوسفند(بسته بندی معمولی)  در دمای برودت فریزر (18- درجه سانتیگراد) سه ماه عمر نگهداری دارند.

- جگر و سایر آلایش های خوراکی تازه مرغ (بسته بندی معمولی) در دمای برودت یخچال(صفر تا 4 درجه سانتیگراد) دو روز عمر ماندگاری دارند.

-جگر و سایر آلایش های خوراکی منجمد  مرغ(بسته بندی معمولی)  در دمای برودت فریزر (18- درجه سانتیگراد) سه ماه عمر نگهداری دارند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی