خصوصیات جگر سالم وبهداشتی
خصوصیات جگر سالم وبهداشتی
- جگر سالم و بهداشتی دارای رنگ قرمز متمایل به قهوه ای است.
- فاقد هرگونه لکه های رنگی ، رنگ پریدگی ، پر خونی و خونریزی می باشد.
- زرد شدن رنگ جگر و همچنین تیرگی بیش از حد آن غیر طبیعی است.
- جگر سالم دارای لبه های تیز بوده و قوام طبیعی دارد و بافت جگر به راحتی از هم نمی پاشد.
به ادامه مطلب بروید
گرد شدن لبه های جگر نشانه متورم بودن آن است و غیر عادی تلقی می شود.
- عاری از هرگونه کیست ، دانه های غیر طبیعی و انگل است.
- بدون هر گونه بوی غیر طبیعی از قبیل ترشیدگی ، گندیدگی و تعفن می باشد.
- جگر و سایر آلایش های خوراکی تازه گاو و گوسفند(بسته بندی معمولی) در دمای برودت یخچال(صفر تا 4 درجه سانتیگراد) دو روز عمر ماندگاری دارند.
- جگر و سایر آلایش های خوراکی منجمد گاو و گوسفند(بسته بندی معمولی) در دمای برودت فریزر (18- درجه سانتیگراد) سه ماه عمر نگهداری دارند.
- جگر و سایر آلایش های خوراکی تازه مرغ (بسته بندی معمولی) در دمای برودت یخچال(صفر تا 4 درجه سانتیگراد) دو روز عمر ماندگاری دارند.
-جگر و سایر آلایش های خوراکی منجمد مرغ(بسته بندی معمولی) در دمای برودت فریزر (18- درجه سانتیگراد) سه ماه عمر نگهداری دارند.