مراحل بازرسی لاشه در کشتارگاه
سه شنبه, ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۳۵ ق.ظ
مراحل بازرسی لاشه در کشتارگاه
به منظور بازرسی لاشه دام های کشتار شده در کشتارگاه میبایست 3 مرحله بازرسی را انجام داد که این مراحل به ترتیب عبارتند از :
1. مشاهده :
در این مرحله لاشه حیوان را مشاهده کرده و خصوصیات لاشه را از نظر رنگ ، وزن ، اندازه ، وجود خون مردگی و ... چک میکنیم و در صورت مشاهده خصوصیات غیر طبیعی اقدام به ملامسه میکنیم.
به ادامه مطلب بروید
2. ملامسه
در این مرحله پس از مشاهده لاشه به ملامسه پرداخته و بافتهای مختلف لاشه به خصوص کبد ، کلیه ، قلب و ... را به دست لمس کرده تا در صورت وجود خصوصیات غیر طبیعی مانند تورم ، کیست ، نکروز ، تغییر قوام بافت و ... بتوان آنها را تشخیص داد.
3. ایجاد برش
برای بازرسی بافتهای عمقی نیز میتوان از برش استفاده کرد. برای بازرسی بافت کبد از نظر تورم میتوان کبد را در یک سطح صاف قرار داده و در آن برش ایجاد کنیم در صورتی که کبد دارای تورم باشد لبه های برش داده شده بافت از هم فاصله گرفته و تورم تشخیص داده میشود. برای تشخیص کیست های عضلانی مثل سیستی سرکوس بویس در عضلات گاو نیز میتوان عضلات قلب ، جوشی و عضلات شانه را برش داد اما در نشخوار کنندگان کوچک مثل بز و گوسفند کمتر از برش عضلات استفاده میشود.
۰۰/۰۲/۲۸