وت شاپ بلاگ (دامپزشکی و دامپروری)

کتاب ، جزوه ، فیلم ، اپلیکیشن در زمینه دامپزشکی و حیوانات

وت شاپ بلاگ (دامپزشکی و دامپروری)

کتاب ، جزوه ، فیلم ، اپلیکیشن در زمینه دامپزشکی و حیوانات

وت شاپ بلاگ (دامپزشکی و دامپروری)
فروشگاه دامپزشکی و دامپروری
اپلیکیشن دامپزشک همراه
آخرین نظرات

نکاتی که در هنگام خرید گوشت قرمز باید مورد توجه قرار داد

چهارشنبه, ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰، ۰۹:۰۲ ق.ظ

نکاتی که در هنگام خرید گوشت قرمز باید مورد توجه قرار داد

ویژگیهای گوشت قرمز :

از نظر ظاهری گوشت قرمز باید دارای مشخصات زیر باشد :
- رنگ گوشت باید رنگ طبیعی گوشت دام باشد و رنگ روشن طبیعی آن نباید تیره شده باشد تعییر رنگ قرمز به سبز ، قهوه ای و خاکستری و ایجاد یک لایه نزج و چسبناک علائم فساد گوشت است .
- سطح خارجی باید بدون رطوبت باشد
-  هیچگونه بوی غیرطبیعی مثل بوی ترشیدگی یا متعفن نباید حس گردد.
-  گوشت باید سفت و قوام خاص خود را داشته باشد و نباید نرم نزج باشد .
- گوشت باید کاملا تمیز و عاری از خون مردگی ، ضربه . بیماری و ذرات خارجی قابل رویت باشد
- گوشت نباید خشک و حالت و چروکیده داشته باشد .
- چربی باید سفت و سفید یا متمایل به سفید و بدون هیچگونه بوی بدی باشد .
گوشت قرمز منجمد علاوه بر خصوصیات بالا باید :
- فاقد آثار سوختگی ناشی از انجماد باشد .
- در داخل بسته بندی گوشت نباید خونابه یا آب منجمد شده وجود داشته باشد.
- دارای مهر دامپزشکی باشد.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۲/۲۲
امین زمانی پور

بازرسی گوشت

دامپزشکی

گوشت

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی