وت شاپ بلاگ (دامپزشکی و دامپروری)

کتاب ، جزوه ، فیلم ، اپلیکیشن در زمینه دامپزشکی و حیوانات

وت شاپ بلاگ (دامپزشکی و دامپروری)

کتاب ، جزوه ، فیلم ، اپلیکیشن در زمینه دامپزشکی و حیوانات

وت شاپ بلاگ (دامپزشکی و دامپروری)
فروشگاه دامپزشکی و دامپروری
اپلیکیشن دامپزشک همراه
آخرین نظرات

ساختمان و تاسیسات موسسه جوجه کشی

سه شنبه, ۸ تیر ۱۴۰۰، ۰۹:۰۶ ق.ظ

ساختمان و تاسیسات موسسه جوجه کشی :
در طراحی ساختمان جوجه کشی لازم است اسکلت ساختمان فلزی باشد و به دلیل نصب دستگاه های جوجه کشی در آن بهتر است سقف ساختمان حدود 3متر ارتفاع داشته باشد و عرض ساختمان نیز زیاد باشد ودر ساختمان ستون در نظر گرفته نشود درها 4/2متر ارتفاع و1/2عرض داشته باشند تا بتوان گاری حمل تخم مرغ وسایل را به راحتی از آن عبور داد

به ادامه مطلب بروید

خصوصیات سالن های جوجه کشی

1.درها ،دو لنگه وازهردوطرف باز شوند دارای محافظ و ضربه گیر باشند
2. سکوی هم ارتفاع با کامیون ساخته شود
3.موتور برق اضطراری در نظر گرفته شود
4.لوله های آب بهتر است از زیر کف سالن عبور کنندوبه گونه ای انتخاب شوند که آب رابه مقدار و فشار مناسب تامین کنند
5.دیوارها باید با کاشی و سیمان پوشیده شوند تا امکان شستشوی مرتب آن مقدور باشد
6.کف ساختمان باید با موزاییک یا سیمان پوشیده شود و دارای شیب 15/ 0 درصدبرای عبور آب باشد. 
7.در کف سالن کانالهای به عرض15وعمق15سانتیمتر برای جمع آوری آب اضافی سالن و فا ضلاب در نظر گرفته شود

برای تهویه باید از جریان هوای قوی استفاده شود وهرقسمت به عنوان یک واحد مجزا تهویه جداگانه داشته باشد .زیرا بهتر است به منظور حفظ شرایط بهداشتی ، هوای قسمتهای مختلف به هم وارد نشود .

 

مقدار جریان هوا بر حسب متر مکعب در دقیقه در قسمت های مختلف واحد جوجه کشی بر اساس درجه حرارت محیط برای ظرفیت 1000تخم مرغ

 

                   درجه حرارت محیط

                        (درجه سانتی گراد)

 

   قسمت های جوجه کشی

 

12-

 

4

 

21

 

38

اتاق نگهداری تخم مرغ

سالن ستر

سالن هچر

سالن نگهداری جوجه ها

06/0

2/0

43/0

1/1

06/0

23/0

48/0

43/1

06/0

28/0

57/0

78/1

06/0

34/0

71/0

13/2

قسمت های مختلف واحد های جوجه کشی :
وسعت هر قسمت بستگی به ظرفیت واحد دارد در ضمن باید قسمت های مختلف طوری طراحی شود که از یک طرف تخم مرغ وارد و از طرف دیگر جوجه خارج شود. مراحل کلی یک واحد جوجه کشی به صورت زیر می باشد.

 

ویژگی های قسمت های مختلف واحد جوجه کشی برای دو بار تفریخ در هفته

 

قسمت

مساحت برای هر 1000تخم مرغ(2m)

دما

(سانتیگراد)

رطوبت نسبی

درصد

اتاق دریافت تخم مرغ

19/0

18

75

اتاق نگهداری تخم مرغ

03/0

18

75

اتاق ستروهچر

-

24

50

سالن شستشو

07/0

20

60-75

اتاق نگهداری سینی ها

07/0

21

50-60

راهرو ها

-

16

65-70

اتاق نگهداری جوجه ها

37/0

24

65

خارج شدن جوجه ها ازماشین جوجه کشی:

جوجه ها در روز21 و یا با کمی تاخیر از تخم خارج می شوند و جوجه ها پس از خروج از تخم مدت 24ساعت در ماشین باقی
می مانند تا کاملا خشک شوند.طی زمان مذکور جوجه ها نیازی به
آب ومواد غذایی ندارند و تمامی مایحتاج خود را از ذخایر زرده تامین می کنند.پس از گذشت 24 ساعت جوجه های ناسالم که شامل جوجه های ضعیف، فلج و آنهایی که دارای ورم ناف و مقعد چسبیده هستند جدا و دور ریخته می شوند و جوجه های سالم برای فروش آماده می شوند

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۴/۰۸

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی